Projektledning av ert reliningprojekt i Göteborg

Vi projektleder ert arbete med relining

Att driva ett relining-projekt kräver både kompetens och erfarenhet. Som bostadsrättsförening eller fastighetsägare kan det vara både tidskrävande och svårt att hålla i alla trådarna när arbetet med relining är igång. Ta vår hjälp med projektledningen och luta er tillbaka med vetskapen om att allt blir rätt utfört från start till mål.

Om relining utförs felaktigt kan kostnaden att lösa det bli större än själva grundutförandet. Därför kan ni med trygghet anlita oss för hela projektet då vi både är utbildade besiktningsmän och har många års erfarenhet från relining-branschen.

Projektledning relining Göteborg
Projektledning relining rapportering Göteborg Alltikonsult

Löpande rapportering under reliningen

För att ni ska känna er trygga lämnar vi löpande rapportering om hur arbetet med reliningen fortlöper i er fastighet. Service och kvalitet är av högsta vikt för oss så att ni ska känna er trygga genom hela reliningprojektet. Så har ni frågor eller funderingar kring relining finns vi tillgängliga att svara på dessa under projektets genomförande.

Tveka inte att höra av er till oss när ni ska genomföra relining i er byggnad eller bostadsrättsförening. Vi vet precis hur mycket tid och arbete som krävs när relining ska genomföras så det är alltid ett klokt val att anlita en dedikerad projektledare från start. Det gör också att ni kan lägga er tid på annat när arbetet utförs.

Vanliga frågor och svar om relining

 • När är relining ett bra alternativ?

  Har fastigheten renoverade badrum är relining lämpligt. Man behåller då de befintliga badrummen. Vid ett traditionellt stambyte måste även samtliga ytskikt i badrum renoveras.

 • Vilken metod av relining är bäst?

  Vilken metod som lämpar sig bäst i just er fastighet måste utredas på plats. Vår rekommendation är att man tar hjälp av en oberoende konsult med stor kunskap inom området. Efter detta bör ett förfrågningsunderlag utformas och lämpliga aktörer tillfrågas. Vi på Alltikonsult har många års erfarenhet av reliningsprojekt och kan vägleda er hela vägen från planering till avslutad entreprenad.

 • Finns det olika metoder inom relining?

  Ja. Det finns företag som arbetar med flexibelt foder (strumpa) och företag som arbetar med sprayrelining. Vissa kan erbjuda bägge metoderna.

 • Vad är relining?

  Relining innebär att nya rör byggs inuti det gamla avloppssystemet.

 • Behöver man besiktiga relining?

  Absolut. Resultaten av en relining syns inte utifrån utan dokumenteras på film. För en lekman är det väldigt svårt att avgöra hur det ska se ut. För att säkerställa kvaliteten på arbetet bör man anlita en utbildad besiktningsman med god erfarenhet.
  Alltikonsult är utbildade besiktningsmän med mångårig erfarenhet.

 • Vilka är fördelarna med relining?

  Det blir mindre ingrepp i fastigheten vilket innebär mindre störningar för de boende. Man behöver inte totalrenovera samtliga badrum.