En konsult i Göteborg för dina fastighetsprojekt

Lång erfarenhet av fastighetsprojekt

Vi som driver och äger Alltikonsult AB heter Henrik Jörnheim och Mathias Poulsen. Tillsammans har vi över 15 års erfarenhet av olika typer av fastighetsprojekt med spetskompetens inom relining. Vi drivs av att leverera noggrannhet, kvalitet och i slutändan kompletta projekt till rätt pris till våra kunder.

Vi har vårt säte i Mölnlycke och våra kunder finns primärt i Göteborgsområdet men vi utför även projekt från Stockholm ner till Ystad. Vi anlitas primärt av bostadsrättsföreningar, bostadsbolag och samfälligheter men gör även konsultuppdrag åt förvaltningsbolag.

Branschvinnare 2022

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest Companies och Trust Magazine de företag som kan stoltsera med utmärkelsen Branschvinnare. Vi är stolta över att kunna säga att vi är branschvinnare 2022.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Ett gott tecken på att vi levererar tjänster som är uppskattade av våra kunder inom bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag och samfälligheter.

Alltikonsult branschvinnare 2022
Fastighetskonsulter Henrik Jörnheim Mathias Jansson Göteborg

Vi brinner för tillgänglighet och kvalitet

Våra ledord är tillgänglighet och kvalitet där våra kunder ska kunna nå oss och få snabba svar och beslut. Projekten vi genomför ska hålla hög kvalitet och hålla över lång tid. Sammantaget skapar detta trygghet samt en god fastighetsekonomi vilket är en förutsättning för en bra och långsiktig kundrelation.

Korta beslutsvägar genom hela projektet

Med stora organisationer kommer ofta långa beslutsvägar och tungrodda projekt. Vi är ett litet konsultbolag där du som kund alltid får prata med de som äger och driver företaget vilket ger korta beslutsvägar och bra service genom hela projektet. Vi vill lära känna våra presumtiva kunder så testa oss gärna genom ett kostnadsfritt platsbesök